Helderhorend - Paranormale gaven paragnosten
Bel voordeliger met account
Bekijk helderziende paragnosten
Trek tarotkaart
Fotoanalyse
helderziendeparagnost.nl / paragnosten / paranormale-gave-paragnosten / Helderhorend /
   
  Paranormale gave Helderhorend
     
 
Helderhorend

Helderhorend

Als een paragnost over de paranormale gave helderhorendheid beschikt, dan kan hij of zij antwoorden op belangrijke vragen in uw leven geven. Iemand die helderhorend is, hoort bepaalde stemmen of kan geluiden, gedachten, gevoelens en herinneringen van een ander persoon opvangen. Al die informatie vertelt de helderhorende dan weer meer over een bepaald persoon of over bepaalde situaties.


Wat houdt helderhorend zijn in?
Als een paragnost helderhorend is dan hoort hij of zij door middel van stemmen over mogelijke gebeurtenissen in de toekomst. Maar dat is niet het enige. Het kan soms ook gaan over zaken uit het heden of zelfs het verleden. Een helderhorend persoon is in staat om boodschappen op te vangen van onzichtbare entiteiten of om gesprekken te horen van personen bij wie ze helemaal niet aanwezig zijn. Iemand die helderhorend is, is ook hooggevoelig of hoogsensitief.

Laat een helderhorend paragnost u helpen
Wilt u meer inzicht krijgen in belangrijke zaken die u bezighouden of heeft u te kampen met problemen en moeilijkheden? Bijvoorbeeld met betrekking tot uw werk, uw financiële situatie of uw relatie? Laat een van onze paragnosten u helpen met hun paranormale gave. U krijgt dan veelal direct advies en nieuwe inzichten en bovendien wordt u een luisterend oor geboden. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aan te maken en vervolgens te bellen met onze paragnosten.

Bel met onze paragnosten die helderhorend zijn
Heeft u ook behoefte aan duidelijkheid over uw toekomst? Heeft u te maken met situaties op het gebied van werk, relaties en uw financiën waar u een specifiek antwoord op wil krijgen? Neem dan telefonisch contact op met een van onderstaande paragnosten. Met hun paranormale gave helderhorendheid kunnen zij u meer vertellen over uw toekomst.

Door middel van de stemmen die een helderhorende hoort, kan hij / zij antwoorden geven op uw openstaande vragen. Door de ervaring die onze paragnosten hebben weten ze precies hoe ze met de deze gave moeten omgaan.

Onze helderhorenden kunnnen contact maken met stemmen en u hierdoor adviseren.

Wil je graag anoniem blijven en toch advies voor je persoonlijke problemen, aarzel dan niet om een helderhorende te contacteren. Helderhorendheid is de gave van een paragnost om op een bijzondere zintuiglijke manier dingen waar te nemen die zich op een andere plaats of op een ander tijdstip voordoen.

Een helderhorende of paragnost en dikwijls ook medium genoemd, kan geluiden, gedachten, gevoelens of herinneringen van een andere persoon opvangen en op deze manier iets te horen komen over voor hem onbekende mensen of situaties.

Helderhorendheid is veel meer dan het kunnen horen van mogelijke gebeurtenissen in de toekomst. Helderhorende paragnosten horen evengoed zaken uit het heden of het verleden. Zij horen boodschappen van onzichtbare entiteiten of gesprekken van personen waarbij ze niet aanwezig waren of zijn. Het is algemeen aanvaard dat alle helderhorenden hooggevoelig of hoogsensitief zijn.

In sommige culturen is helderhorendheid en het paranormale een onderdeel van het dagelijkse leven. Denken we maar aan geïsoleerde oerwoudbewoners uit Afrika of Zuid Amerika en traditionele volkeren als de Amerikaanse indianen, waar de sjamaan of medicijnman een belangrijke rol speelt. Geestelijke stromingen zoals tantra en yoga beschouwen het paranormale als onderdeel van de dagelijkse werkelijkheid.

We zien een alsmaar groeiende groep van mensen die zich verdiepen in het paranormale, wat dikwijls gekoppeld wordt aan de New Age of Nieuwe Tijdsbeweging, als model van zingeving in een harde egoïstische wereld.

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door één van onze helderhorende paragnosten.Volgende paragnosten hebben de gave Helderhorend:


Ana
Anne
Esmee
Johannes
Kiki
Lynne
Olga
Ray
Roma-Tari
Shiloh
Stefanie
Stientje
QuinyQueen
Sharida
Zoe
Helen
Sarah
Violette
Elena
Esmay
Sylvia
 
   
 
Getuigenissen
Stel uw vraag
Agenda
Maak account
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Maak account
 
 
  © Helderziendeparagnost.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer