Tarotkaart Zwaarden Koning - uitleg door paragnosten
Bel voordeliger met account
Bekijk helderziende paragnosten
Trek tarotkaart
Fotoanalyse
helderziendeparagnost.nl / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Zwaarden Koning /
   
  Tarotkaart van vandaag Zwaarden Koning
     
 

Tarotkaart Zwaarden Koning

Tarotkaart van Hofkaarten

Tarotkaart van Zwaarden

Binnenkort liggen er problemen of belangrijke keuzes op je levenspad. Voor u zal het aanvoelen als een dilemma, je hebt het gevoel dat geen enkele keuze de juiste is. Gelukkig voor u zal de tarotkaart Koning van Zwaarden u bijstaan in deze periode. Deze tarotkaart zal je altijd het juiste pad wijzen, zelfs wanneer je zelf niet om hulp vraagt.

De Tarotkaart Koning van Zwaarden is immers de meest moedige en rechtvaardige tarotkaart van alle koningen, de kaart is er in de eerste plaats om u te helpen. Deze tarotkaart verwijst naar onpartijdigheid en ongenaakbaarheid, u helpen met de juiste beslissing te nemen op het juiste moment. De Koning van zwaarden belichaamt het recht, het bestuur, de Koning van zwaarden is uw rots in de branding die gedegen advies geeft dat je blindelings mag volgen.

De Koning van Zwaarden is geen koning die enkel op zijn troon zit, feesten houdt en bevelen uitdeelt vanop zijn veilige troon; maar eerder een koning die meevecht in de strijd samen en aan de zijde van zijn troepen. De Koning van Zwaarden zal de eerste zijn die het zwaard ter hand neemt en ten strijde trekt, hij zal de eerste zijn die de vijand een slag toebrengt. De soldaten volgen de koning van zwaarden blindelings omdat ze in hem geloven en hem volledig vertrouwen.

De Koning van Zwaarden maakt altijd rechtvaardige en juiste beslissingen omdat hij naar het groter geheel kijkt en niet enkel zijn hart volgt. De koning van zwaarden zal zijn beslissingen altijd nemen met uw leven in gedachte, hij wil in de eerste plaats goed doen voor u.

Deze tarotkaart zal u bijstaan wanneer je moeilijke keuzes of beslissingen dient te nemen.

De Tarotkaart Koning van Zwaarden zal u helpen bij het oplossen van problemen, hij zal je hoofd helpen opklaren, licht brengen in de duisternis, u het licht tonen aan het einde van de tunnel. Problemen die al een tijd aanslepen, zullen nu eindelijk worden opgelost en verholpen. De Koning van Zwaarden leidt je de weg.

De Koning van Zwaarden is een echte leider, volg hem en vertrouw op zijn beslissingen. De oplossing voor uw problemen is nabij en deze tarotkaart zal je zoiezo helpen.Tarotkaarten van de week

Munten Ridder
Kluizenaar
Toverstaf twee
Ster
Zwaarden Koningin
Munten zes


 

 
   
 
Getuigenissen
Stel uw vraag
Agenda
gratis daghoroscoop
Sitemap
Maak account
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Maak account
 
 
  © Helderziendeparagnost.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer